Workshops en trainingen over

werkdruk, werkstress, werk privé management en digital detoxen

De basis van onze aanpak

De workshops en trainingen over thema’s zoals werkdruk, werkstress, bevlogenheid, werk privé management en digital detoxen van Career & Live bestaan altijd uit afwisselende werkvormen, worden aangevuld met filmpjes, gebaseerd op onze expertise door onze jarenlange ervaring en onze up-to -date kennis van de wetenschap over deze onderwerpen. Boeken en wetenschappelijke artikelen zullen op een leestafel beschikbaar zijn. Tijdens de interactieve workshops en trainingen gaan we aan de slag en krijgen de deelnemers inzichten maar ook concrete tips. Klik hier voor een overzicht van onze methodiek, inspiratiebronnen en onze Keurmerken. Hier vindt u ook een overzicht van ons meest recente tevredenheidsonderzoek, waar we een 8,2 scoorden. Ook verzorgen wij maatwerk trainingen of onderdelen van programma’s, zoals het “Women Leadership Programme” van OSR voor topadvocates, waar wij het onderdeel Work Life Balance verzorgen.

Wat levert het op?
Elke workshop en training eindigt met een concreet Persoonlijke Actieplan cq veranderplan van elke deelnemer. We zijn ervan overtuigd dat de verankering van de veranderingen minstens zo belangrijk is als de aanzet tot de verandering. Daarom bieden wij de mogelijkheid om alle workshops en trainingen aan te vullen met e-coaching. Deze moderne en zeer succesvolle aanvulling op onze workshops en trainingen loopt minimaal 6 weken tot maximaal 6 maanden door na de laatste workshop of trainingsdag. Ook bij zeer korte workshops bieden we deze service aan.

workshops en trainingen werkdruk, werkstress, werk privé management en digital detoxen

Waar vind ik een trainer of workshopleider die de juiste kennis en ervaring heeft bij ons vraagstuk?
Klik hier om rechtstreeks naar een overzicht van onze professionele experts te gaan en zelf te bepalen welke expert het beste bij u past. U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Directeur en founder Annemie Schuitemaker MHD heeft in 2014 een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de rol van de lijnmanager bij werk privé balans management.

Ervaringen van klanten:

“Inspirerend en vooral heel concreet. Deze workshops over werkdruk en werkstress heeft gezorgd dat wij echt in actie zijn gekomen èn energiek de dag afsloten! Complimenten.”

100% score op de vraag of klanten ons zouden aanbevelen bij relaties en collega’s
zie ook een compleet overzicht van de klanttevredenheid

Meer informatie over de workshops en trainingen?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.