Wat ga jij doen in de week van de werkstress? Niets doen is toch geen optie!
10 nov

Wat ga jij doen in de week van de werkstress? Niets doen is toch geen optie!

De week van de werkstress van 11 tot 15 november 2019

Stress, daar had ik vorige week even helemaal geen last van, ik werkte een weekje op Curacao, gecombineerd met een beetje vakantie. Werken in het zonnetje met uitkijk op de zee, wat wil een mens nog meer. Door de warmte en zon, vertraagde ik bijna automatisch mijn tempo en nam ik voldoende tijd om te “lummelen”. Terug in Nederland, nam ik toch weer te weinig lummeltijd, bizar toch? Maar ik val met de neus in de boter, het is weer de jaarlijkse week van de werkstress. Je zou er bijna stress van krijgen, zoveel activiteiten zijn er deze week. Maar helaas organiseren we deze week niets voor niets, het is 1 voor 12. We hebben massaal werkstress, blijkt uit tal van onderzoeken o.a. Trimbos, maar ook privé stress, immers we zijn 1 mens.

De stress van je werk neem je mee naar huis en vice versa. Daarom..kom in actie en maak gebruik van alle mogelijkheden die je worden geboden alleen of met je collega’s. Voorkomen is beter dan genezen en er zitten hele gave activiteiten bij. Klik hier voor een compleet overzicht en een toolkit.

Wat bieden wij je aan deze week?

1. Gratis ecoaching voor iedereen die zich aanmeldt voor tussen 11 en 15 november 2019. Je kunt kiezen uit de volgende professionele programma’s van “de gezonde boel”
* Meer balans
* Stress less
* Druk en afgeleid
* Veerkracht
Stuur een mail naar info@careerandlive.nl en geef aan welk programma je voorkeur heeft, twijfel je nog, dan kun je ook bellen om samen te overleggen wat het beste past: Annemie Schuitemaker 0653961889 of 0800-0201060

2. Gratis werk privé balans test:
is werkdruk de zoveelste hypeDeze test (de SWING Survey) 
meet de invloed die je werk kan hebben op je thuissituatie in positieve en in negatieve zin. Tevens meet deze test de invloed die uw thuissituatie kan hebben op je werk, in positieve
en in negatieve zin: 
SWING is ontwikkeld door Prof. Sabine Geurts e.a., Behavioural Science Institute, Radboud Universiteit Nijmegen. Klik hier om de test in te vullen

3. Speciaal voor digital detox donderdag 14 november:
Gratis digital detox spel
voor je werk en
een gratis digital detox spel voor thuis.

Tevens verzorgen wij een digital detox workshop op 14 november.
Daarnaast verzorgen we een workshop van werk privé (on)balans naar werk privé plezier.
Mail naar info@careerandlive.nl en zet daarbij: “graag ontvang ik het digital detox spel voor werk of voor thuis”

4. Tevens bieden we de mogelijkheid voor een incompany workshop “In dialoog met elkaar, van werk privé (on)balans naar werk privé plezier” van 3 uur onder professionele begeleiding van onze werk privé expert met behulp van de koerskaart werk privé plezier voor de speciale prijs “week van de werkstress” van € 750,00. Deze workshop kan ook georganiseerd worden na de week van de werkstress, voor meer info mail schuitemaker@careerandlive.nl of bel Annemie Schuitemaker 0800-0201060 of 0653961889. Voor meer informatie over deze speciale Koerskaart, klik hier.

5. Ontvang een virtuele goodie bag met wel 75 concrete tips om stress te verlagen, mail naar info@careerandlive.nl o.v.v. goodie bag stress verlagen.

6. Woensdag 13 november verzorgen we workshops “In dialoog over werk privé plezier” tijdens het grote Oval event, “kom in beweging” in Utrecht.

7. En ter inspiratie hierbij alvast een poster met concrete tips en hoe je stress voortijdig kunt herkennen, gratis te downloaden.

Annemie Schuitemaker

directeur Career & Live

werk privé balans of privé werk onbalans