Onze MVO visie

Voor Career & Live is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vanzelfsprekend

Duurzaamheid is geen luxe voor goede tijden, maar een keiharde voorwaarde voor een gezond (bedrijfs)leven in de toekomst. Wij houden ons hier iedere dag bewust en onbewust mee bezig. De experts die voor Career & Live werken doen dit vanuit hun kantoor aan huis. Zij kunnen daardoor plaats en tijd onafhankelijk op de lokale markten werken. Ze zijn allemaal specialisten, die met veel plezier werken en doen waar ze goed in zijn. Daarnaast zijn ze ervaringsdeskundig (combineren zelf werk en privé.) We hebben oog voor de driehoek: persoonlijkheid van de vrouw/man, de werk- en privé omstandigheden. We brengen evenwicht, zodat het moederschap cq ouderschap cq mantelzorg of andere maatschappelijk activiteiten, enerzijds en topprestaties leveren op het werk anderzijds, optimaal samen gaan.

IMG_5389-e1395574375284-1024x768Career & Live voldoet of wil gaan voldoen aan de volgende afspraken:

■ Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.

■ Wij informeren onze werkrelaties (klant/opdrachtgever, vakgenoten en leveranciers) dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

■ Wij maken transparante afspraken met de klant/opdrachtgever en/of leveranciers over de kwaliteit van onze diensten en bewaken de kwaliteit die we leveren.

■ Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact heeft, zoals frauduleus handelen, intimidatie uitbuiting en kinderarbeid.

■ Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.

■ Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en of door vrijwilligerswerk. Zoals bijvoorbeeld actieve deelname & sponsoring MicroKrediet voor Moeders en het project Femaleleadersforwater voor Yanadi in India.

■ Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf, o.a. zoveel mogelijk op fiets of met OV naar cliënten en klanten, zo weinig mogelijk printen door digitaal te werken of dubbelzijdig te printen.

■ Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces als het gaat over inkoop van (kantoor)materialen en diensten met een milieu- en/of sociaal keurmerk, zoals b.v. Max Havelaar koffie.

Sponsoring o.a.O.a. stichting Help Cuba, stichting Sarasvatimataji, HCL Leerdam, Waterput Yanadi en Weeshuis Sri Lanka

HCL Leerdam Meiden B1

Career & Live heeft het meidenteam B1 van HCL Leerdam gesponsord met sweaters van Career & Live

Waterput voor de Yanadi in India

Career & Live sponsort (als onderdeel van Female leaders for water)een waterinstallavoor de Yanadi-gemeenschap in Pothulapalli, Andhra Pradesh, India. Voor meer info zie de Facebookpagina

Holland House of Hope in Sri Lanka

C.areer & live is sponsor van Holland House of Hope In Sri Lanka

Meer informatie over onze MVO visie?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.