Minke Keizer
30 dec

Minke Keizer

Minke Keizer (1978) is getrouwd en heeft twee kinderen van 10 en 7 jaar. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie bij diverse multinationals, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 4,5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life.
Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven, zo omschrijft ze deze stap en met het onlangs behalen van haar diploma heeft zij een periode afgesloten die haar leven op alle fronten heeft verrijkt. De afgelopen jaren hebben voor Minke dan ook in het teken gestaan van het vinden van een juiste balans tussen haar gezin, haar werk en de opleiding en zij weet dus hoe het is om veel ballen in de lucht te moeten houden.

Zij coacht vooral cliënten die eerlijk naar zichzelf willen en durven kijken. Perfectionisme en het willen voldoen aan ieders verwachtingen zijn regelmatig terugkerende thema’s waar zij veel cliënten mee ziet worstelen. Haar werkwijze is gericht op het leren luisteren naar jezelf, waarbij het er niet om gaat jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier.

Haar lijfspreuk luidt ‘Radical acceptance of your imperfections’. Oftewel, minder oordeel en meer zachtheid naar jezelf.

Minke laat zich het best omschrijven als bevlogen, empathisch en direct. Haar gezonde dosis humor maakt dat zij voor veel cliënten een plezierige gesprekspartner is.

Minke werkt in de regio Noord-Holland. ze is bereikbaar via: m.keizer@careerandlive.nl