Marcella Hallemeesch
01 sep

Marcella Hallemeesch

Marcella (1971) woont samen met haar partner en hun drie kinderen (2005, 2008, 2011). Ze heeft een onderzoeks-achtergrond als gepromoveerd medisch bioloog. Ze werkte ruim 15 jaar in verschillende beleids-adviserende en leidinggevende functies bij de semi-overheid en korte tijd als docent Voeding en Diëtetiek in het hoger onderwijs. Ze merkte dat haar interesses veranderden en dat ze meer tijd voor haar gezin wilde hebben. Het roer ging om!

Ze volgde een algemene coachopleiding tot Register wandelcoach en specialiseerde zich tot vitaliteitscoach. Ze behaalde accreditatie als leefstijlcoach en ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ze coacht graag mensen naar meer werkplezier, meer voldoening en een betere gezondheid.

In haar coaching is Marcella betrokken en oplossingsgericht. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging te komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen graag mee naar buiten. Buiten bezig zijn werkt ontspannend, maakt het contact natuurlijk en stimuleert de creativiteit.Ze gelooft in de eigen kracht van mensen en wakkert het zelfvertrouwen aan.

Haar motto is een zin die ze eens hoorde en is blijven hangen: Lef is het enkelvoud van leven!

Marcella werkt in de regio Rotterdam – Den Haag en is te bereiken via: m.hallemeesch@careerandlive.nl