Manon Geerlings
08 feb

Manon Geerlings

Manon Geerlings (’66) is werk- en leefstijlcoach. Zij begeleidt je in- en naar werk. Een baan vinden die goed bij jou past en waarin jij je als een vis in het water voelt, daar gaat ze voor!

Door haar opleiding tot coach, HR-adviseur en stresscounselor is Manon in staat om mensen en organisaties adequaat op weg te helpen. Ze vindt makkelijk aansluiting bij mensen en ze begrijpt  waar werkgevers en werknemers tegenaan lopen (o.a. bij ziekte, re-integratie, werving en selectie, stressproblematiek, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-organisaties). Zij kan daardoor snel to-the-point komen, schakelen en doelgericht begeleiden. Manon is ruim 16 jaar werkzaam geweest als HR-manager (en tevens  casemanager WVP en preventiemedewerker). Zij heeft ook oog voor vitaliteit. Lekker in je vel zitten is belangrijk om lekker te kunnen werken. Balans is waar het om draait: werken aan de pijlers werk, gezin en jezelf. Manon helpt je graag om meer balans te krijgen in je leven en van daaruit de stap naar werk te zetten.

Manon werkt met aandacht voor de mens: persoonlijk, intensief, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met als doel: het beste uit jezelf halen, beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energiek, fit en doelgericht. Haar persoonlijke missie is om te groeien en anderen op weg te helpen. Vanuit liefde en een positieve energie staat zij open voor anderen, waarbij ze steeds zichzelf is. Het werken met mensen vindt zij een uitdaging; het geeft haar veel energie en voldoening. Manon is een positief ingestelde vrouw, nuchter, actief en gedreven en met de instelling dat vrijwel alles mogelijk is, als je het maar echt wilt. Waar een wil is, is een weg!

Manon werkt in Flevoland en is voor verschillende trajecten te benaderen: jobhunting, re-integratie (o.a. vanuit de WW, ZW, WIA, WAJONG), loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten.

Manon is te bereiken via m.geerlings@careerandlive.nl