Loes ten Cate
12 apr

Loes ten Cate

Loes combineert sinds 2005 haar werk als loopbaanbegeleider, psychosociaaltherapeut en talentontwikkelaar met een uitdagend gezin met man, kinderen, hond, kat, kippen en haan, aan de bosrand van Deventer. Al bijna 15 jaar begeleidt zij een grote diversiteit aan mensen. Bijzondere mensen, gewone mensen of mensen met iets extra’s: extra intelligentie, extra gevoeligheden, extra uitdagingen.

Haar specialismen zijn: levensloop/loopbaanbegeleiding, EMDR, ACT, omgaan met emoties op het werk, stressmanagement en re-integratie na overspanning/burn-out (via de CSR-methode), leren schakelen tussen bewust en onderbewust – denken & durven – dromen & doen – werk & privé – zelf & anderen en het vormgeven aan een toekomst vanuit een concreet, helder, inspirerend perspectief.

Zij heeft ervaring met diverse internationale (bedrijfs)culturen, heeft gewerkt als product manager en account manager op Europese Hoofdkantoren van verkoop- en productiemaatschappijen en in de zakelijke dienstverlening (o.a. bank- en verzekeringsbedrijf), was trouwambtenaar en heeft diverse communicatie & presentatie workshops gegeven en interim-opdrachten als communicatie manager vervuld.

Het begeleiden van mensen die zoeken naar een nieuwe balans is haar vak. Talentontwikkeling en werkplezier zijn haar drijfveren. Iedereen die dat wil, helpt zij graag bij het vinden van werk-privé-plezier (omgeving Overijssel / Gelderland).

Loes haar specialisme is: Levensloopbaanbegeleider, talentontwikkelaar, systeemcoach en supervisor. Loes is te bereiken via: l.tencate@careerandlive.nl