Lisette van Roy
28 mei

Lisette van Roy

Als loopbaanprofessional verzorgt Lisette onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze begeleidt mensen in het maken van inspirerende keuzes in hun loopbaan en reikt hen handvaten aan om deze te bereiken. Lisette studeerde Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ze begon haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-adviseur in het bedrijfsleven. Van hieruit maakte ze de stap naar loopbaanbegeleiding. Lisette is NOLOC erkend loopbaanprofessional. Ze volgde in 2017 de opleiding tot stresscoach, stresspreventie en interventie volgens de CSR methode. In 2019 volgde ze de opleiding tot ACT coach (Acceptance and Commitment Therapy) bij SeeTrue. Ze is moeder van 3 schoolgaande en studerende kinderen.

In haar werk wil ze kwaliteit en resultaat leveren, maar plezier is ook belangrijk. Haar uitgangspunt is dat iedereen het verdient om met plezier en zelfvertrouwen naar zijn of haar werk te gaan. Werk is een belangrijk deel van je leven en het is dan ook logisch dat dit aansluit bij je kwaliteiten, je drijfveren en ambities, maar ook past binnen je persoonlijke leven, je gezondheid, je levensfase.

Het vinden en vasthouden van die aansluiting is niet altijd voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarbij verandert onze omgeving en arbeidsmarkt razendsnel. Steeds weer bezinnen op de eigen positie en weerbaar blijven op de arbeidsmarkt is daardoor een groeiende noodzaak. Hierin begeleidt ze, met veel plezier, vanuit Career & Live individuen en groepen.

Aan de basis staat voor haar oprechte aandacht. Met een scherpe analytische blik, een luisterend oor maar ook een doelgerichte en motiverende ondersteuning faciliteert ze groei en beweging. Daarbij denkend in kansen en mogelijkheden.
Expertgebieden: ontwikkeling, vitaliteit, naar-werk begeleiding, reintegratiecoaching.

Ze is gecertificeerd voor de afname van OPQ persoonlijkheidstesten.

Motto: “Het verleden is om van de leren, de toekomst om naar uit te kijken”

Ze is bereikbaar via: l.vanroy@careerandlive.nl