Lea Brinckman
07 jul

Lea Brinckman

Lea Brinckman (39) is moeder van twee jonge kinderen (5 en 1,5) waarmee ze samen met haar partner woont in Amsterdam Noord. Haar roots liggen in de communicatie. Als communicatieprofessional met ruim 10 jaar ervaring bij diverse maatschappelijk betrokken organisaties weet zij dat aansluiting bij het verhaal van de ander een must is voor een goede communicatie. Uiteindelijk is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan door het volgen van de opleiding tot Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Vanaf die tijd helpt zij mensen bij loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe lastig de transitie naar het ouderschap kan zijn in combinatie met werk en het belang van een gezonde balans tussen je persoonlijke behoeften, die van je gezin en je loopbaan.

Volgens haar hebben we allemaal een keuze hoe we omgaan met lastige situaties, je hoeft die keuzes alleen maar te willen zien. Haar hart gaat sneller kloppen als zij mensen in hun kracht kan zetten met (zelf)kennis en inzicht in nieuwe mogelijkheden. Dit doet zij vanuit haar kernkwaliteiten: openheid, empathie, acceptatie, verbinding, creativiteit en sensitiviteit.

Haar motto is: It’s all about connecting. Een verbinding tussen twee mensen of in een groep of organisatie is cruciaal om contact te hebben. Zij wil mensen met elkaar verbinden door aan te haken op het verhaal van de ander waardoor er echt contact kan zijn binnen een veilige en vertrouwde (werk)relatie. Ook staat het motto voor de juiste ‘klik’ die er naar haar idee dient te zijn om te willen luisteren en te kunnen vertrouwen.

Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging. Zij zoekt samen met de coachee naar zijn of haar idealen, waarden en kernkwaliteiten. Door gebruik te maken van diverse interventies en reflectietechnieken vanuit de ACT, TA, CGT en Mindfulness helpt Lea inzicht te krijgen in belemmerende en (onbewuste) gedragspatronen én welke alternatieve mogelijkheden er zijn.

Lea werkt in de regio Amsterdam e.o. en is bereikbaar via l.brinckman@careerandlive.nl