Karin Ockhuysen
16 feb

Karin Ockhuysen

Karin is als moeder van 2 jonge kinderen ervaringsdeskundige als het gaat om het combineren van een carrière met een jong gezin. Al sinds haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht (Arbeids- en organisatiepsychologie) is zij gefascineerd door de unieke kwaliteiten en eigenschappen van mensen. Waarom doen we wat we doen? Waarom maken we bepaalde keuzes? Waarom reageren mensen vaak zo anders op dezelfde situatie?

Het ontwikkelen van mensen en organisaties is de rode draad in de carrière van Karin. In verschillende organisaties en branches zette zij thema’s als (talent)ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op de kaart. Sinds 2019 werkt zij als zelfstandig coach, trainer en adviseur. Zij is gespecialiseerd in het ontdekken en productief inzetten van jouw unieke talenten. Iedereen heeft talent is dan ook haar motto. Ongeacht je achtergrond of opleiding! Als moeder van 2 jonge kinderen is zij ervaringsdeskundige als het gaat om het combineren van een carrière met een jong gezin.
Het is Karin’s missie dat zoveel mogelijk mensen hun talenten gaan zien, waarderen en ontwikkelen. En van daaruit met vertrouwen, energie en plezier kunnen werken en leven. Zij is positief, nieuwsgierig, enthousiast en betrokken. En ziet altijd kansen en mogelijkheden voor jou om regie te pakken op jouw situatie!
Karin is te bereiken op k.ockhuijsen@careerandlive.nl