Karin Groenenboom
07 feb

Karin Groenenboom

Karin (1971) is samenwonend en moeder van 3 prachtige (puberende) kinderen. Een aantal jaren heeft Karin als freelancer gewerkt in verschillende branches, in verschillende functies en met een veelzijdigheid aan mensen. Na haar scheiding heeft ze gekozen voor een stukje zekerheid in vast dienstverband. Tijdens dit vaste dienstverband heeft zij enkele jaren jongeren begeleid en gecoacht. Hierdoor heeft zij de stap gemaakt om verder te gaan in het coachvak, waar ze nog steeds een zwak voor jongeren heeft. Als geen ander weet ze hoe ze diverse ballen in de lucht moet houden en dat een goede levensbalans hierbij onmisbaar is.

Naast een afgeronde coachopleiding, is zij eveneens gecertificeerd running therapeut en gecertificeerd stress- en burn out coach. Door toepassing van running therapie brengt ze mensen lichamelijk en geestelijk in beweging. Bij running therapie gaat het niet over het zo hard en zo veel mogelijk lopen van kilometers, soms is wandelen al meer dan genoeg. Door letterlijk de loopbeweging te maken, komt jouw brein ook in beweging. Running therapie is voor haar coaching +.

Karin is een betrokken coach, een sparringpartner die lastige onderwerpen niet uit de weg gaat. Inlevingsvermogen en humor maken onderdeel uit van haar begeleiding. Met haar positieve energie krijgt ze mensen en bedrijven in beweging. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk en weet ze de juiste personen/bedrijven/projecten aan elkaar te verbinden.

Opdrachtgevers omschrijven Karin als iemand die gelooft in de kracht van mensen, zij denkt en handelt in mogelijkheden heeft de gave om iemand naar een ander of hoger niveau te brengen. En dat doet ze graag.

Haar motto is: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Karin werkt in de regio den Haag e.o. en is bereikbaar via k.groenenboom@careerandlive.nl