Judith de Wit
15 jun

Judith de Wit

Judith (1967) moeder van 2 opgroeiende pubers is een zelfstandige ondernemende vrouw met een passie voor “Leren en Ontwikkelen”. Na haar studie aan de Academie Mens-Arbeid werkte ze in de uitzend- en consultancybranche. Als trainer, coach en adviseur heeft ze ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Zelf heeft ze ervaren dat het leven veranderlijk is, en dat het belangrijk is om energie te steken in de ontwikkeling van je talenten, drive en vaardigheden om goed zo voorbereid te zijn op je toekomst. De afgelopen periode heeft ze zich steeds meer ontwikkeld in het oplossingsgericht coachen. Ze wil ze vooral anderen leren om vanuit hun eigen kracht problemen op te lossen. Als gecertificeerd NLP-practitioner werkt ze veel met het stellen van doelen. Ze volgende de opleiding tot vertrouwenspersoon en is erkend lid van de NOLOC-beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.

Haar motto is het citaat van Confucius:

“Geef me een baan die bij me past, en ik hoef nooit meer te werken”.

Haar drive is vanuit de filosofie van Career & Live maatwerk te leveren om die passende baan te vinden en de verhouding werk -privé weer in balans te krijgen zodat je energiek aan de slag kan en duurzaam inzetbaar bent voor de arbeidsmarkt. Ze investeert graag in mensen en is nieuwsgierig naar wat hen beweegt en kijkt graag met je mee naar wat voor jou de voorwaarden zijn om kwaliteiten in te zetten.

Judith is werkzaam in de regio’s Brabant en Zeeland

Ze is bereikbaar via: j.dewit@careerandlive.nl

 

 

 

J