Jenny Badreddine
28 mei

Jenny Badreddine

Jenny is een van dektrainers/team-coaches van Career & Live. Ze is getrouwd en moeder van 2 meiden.

Na haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit, waarna zij het bedrijfsleven geruime tijd heeft verruild voor het onderwijs. Haar ervaring in het onderwijs gebruikt zij nu door onderwijsinstellingen te trainen en adviseren op het gebied van werkdruk en werkdrukbeleving.

Naast het trainen van onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties op het gebied van werkdruk, werk/privé plezier en digital detox, is zij Noloc gecertificeerd loopbaancoach, teamcoach en coacht zij moeders en vaders in de spitsuurfase van hun leven.
Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is stresscoach. Jenny is een bevlogen trainer en coach, met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme. Ze heeft zowel veel ervaring met het werken met groepen, als met 1 op 1 coaching, waarbij inspireren een belangrijk aspect is.

Haar motto is: Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

Jenny is een van de partners van Career & Live. Ze werkt vanuit Utrecht door heel Nederland en is te bereiken op j.badreddine@careerandlive.nl