Ingrid van Ham
17 jun

Ingrid van Ham

Ingrid is sinds 2009 werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Ingrid komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang voor Unilever gewerkt in diverse functies binnen de HRM sector. Ingrid is zeemansvrouw en moeder van twee studerende kinderen, een zoon en een dochter.

Ingrid heeft in 2014 de opleiding NLP Master Practitioner afgerond en Ingrid is geregistreerd bij de NOLOC als erkend loopbaanprofessional. Bovendien is Ingrid OPQ gecertificeerd en bevoegd tot het gebruiken en interpreteren en terugkoppelen van Persoonlijkheidsvragenlijsten (OPQ) en Capaciteitentesten . Ingrid is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk na kanker of ander ernstig ziekteverzuim bijvoorbeeld een burn-out. Ingrid is gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding coachen en begeleiden van stress en burn-out, CSR centrum). Ingrid is tevens bevoegd in het inzetten en terugkoppelen van TMA testen. (talent motivatie analyse).

Ingrid heeft de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseurs van Adriaan Hoogendijk met goed gevolg afgerond. Sinds die tijd heeft zij gemerkt dat zingeving en bezieling of simpel gezegd werk doen waar je goed in bent en werk doen wat je leuk vindt, de belangrijkste pijlers zijn waar trajecten op leunen.

Ingrid is betrokken, enthousiast en resultaatgericht. Haar werkgebieden zijn re-integratie 2de spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding

Ingrid is werkzaam in de regio’s Zuid-Holland en Noord Brabant.

Ze is bereikbaar via i.vanham@careerandlive.nl