Gerlanda Hobert
16 nov

Gerlanda Hobert

Gerlanda (‘70), getrouwd en moeder van 3 heerlijke, energieke kinderen in de tienerleeftijd combineert het managen van een dynamisch huishouden met haar werkzaamheden als coach, counselor en trainer. Uit eigen ervaring weet ze hoe groot de uitdaging is alle ballen in de lucht te houden en hoe je ook daarbij tegen je eigen grenzen aan kunt lopen.

Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren. Haar specialisatie ligt op het gebied van individuele begeleiding bij stress en burn-out klachten volgens de Chronische Stress Reversal methode van het Centrum voor Stressmanagement (CSR). Daarnaast houdt ze zich bezig met o.a. trajecten op het gebied van zelfvertrouwen, competentieontwikkeling en loopbaantrajecten.

Haar jarenlange werkervaring als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening kwamen goed van pas bij het opstarten van haar eigen coachpraktijk van waaruit ze nu al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam is. Haar werkervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met haar levenservaring zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kan inleven in vele situaties.

Gerlanda wordt door opdrachtgevers omschreven als een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt en een vertrouwelijke sfeer schept waarbinnen lekker gewerkt kan worden. Resultaatgerichtheid, respect, zorgvuldigheid en humor zijn waarden die terugkomen in haar manier van begeleiden. Ze komt door haar analytische vaardigheden snel tot de kern en gaat oplossingsgericht aan de slag met haar cliënten.

Gerland werkt vanuit Oost Nederland en is bereikbaar via: G.hobert@careerandlive.nl