Frieks Bruning
12 apr

Frieks Bruning

Frieks begrijpt als moeder van een zorgintensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn.

Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht is ze in de uitzendbranche gaan werken. Hier heeft ze gewerkt als intercedent en als loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen door het volgen van diverse coachingsopleidingen, waaronder de opleidingen loopbaanontwikkeling en -coaching en personal coaching. Ook heeft Frieks met veel enthousiasme de opleiding Coachen en Begeleiden bij stress en burnout gevolgd. Frieks heeft onder meer gewerkt als jobcoach en als studie-en loopbaanadviseur in zowel de profit als de non-profit sector.

Ze heeft ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en groepen bij opleidings- en beroepskeuzevraagstukken, loopbaanveranderingen en ze heeft veel ervaring met sollicitatiebegeleiding. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft Frieks ontzettend veel voldoening. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme, relativeringsvermogen en progressiegerichtheid.

Frieks is Noloc lid en gecertificeerd als Erkend Loopbaan Adviseur. Daarnaast is ze OPQ gecertificeerd.In januari 2015 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg

Ze is bereikbaar via: f.bruning@careerandlive.nl