Esther Ates
20 feb

Esther Ates

Esther, bijna samenwonend met haar partner en zijn 3 opgroeiende kinderen (13, 16 en 19). Van origine een Groningse en al ruim 10 jaar woonachtig in Tilburg. Haar carrière begonnen in de uitzend- en consultancybranche en de afgelopen 9 jaar voornamelijk actief geweest binnen diverse adviserende en commerciële rollen in het bedrijfsleven. Het afgelopen jaar heeft Esther bewust de keuze gemaakt om een carrière switch te maken en zich richten op haar grootste missie en passie: de ontwikkeling en het in beweging zetten van mens en organisatie.

Het is belangrijk om te doen waar je hart sneller van gaat kloppen en geeft zoveel meer energie en voldoening! Dit werkt door op alle niveaus en facetten in het leven.
Vanuit eigen (levens)ervaring weet ze als geen ander hoe veranderlijk het leven is en hoe veerkrachtig de mens is om zich aan te passen aan de situatie, ook wanneer je het even niet meer weet of voelt. We krijgen allemaal te maken met hobbels en uitdagingen op ons pad, vertrouwende dat het altijd weer op z’n pootjes terecht komt. Dat maakt de mens krachtig en uniek! Haar motto is dan ook: “je hebt elke dag weer opnieuw de keuze“.

Esther is gecertificeerd coach en gediplomeerd post-HBO Master en Practitioner op het gebied van stressmanagement, communicatie & psychologie. Graag gaat ze gezamenlijk aan de slag op het gebied van loopbaanbegeleiding, stressmanagement, mediation, rouwverwerking, (individuele) coaching en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording en communicatie & taalpatronen.

Esther is werkzaam in de regio Brabant en bereikbaar via e.ates@careerandlive.nl