Cecile de Graaf
30 dec

Cecile de Graaf

Cécile de Graaf is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Ze werkt als (Noloc gecertificeerd) loopbaan/ outplacementadviseur en als reïntegratiecoach.

Zij is na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid gestart als HR-adviseur, recruiter en opleidingscoördinator in verschillende zorginstellingen, kinderopvang, politie en in het onderwijs. Werving en selectie van personeel, ziekteverzuim, opleidingsbeleid en de verbetering van arbeidsomstandigheden maakten een groot onderdeel uit van haar werkzaamheden.

Een aantal jaar geleden besloot ze om verder te gaan als loopbaanadviseur. Dit werk was altijd een diepe wens van haar en als gevolg van een reorganisatie heeft ze de knoop doorgehakt. Haar drive is om mensen te laten opbloeien in werk dat past bij hun competenties, waarden en interesses. Ze heeft een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en heeft een tweejarige coachopleiding gedaan. Daarbij heeft zij aanvullende cursussen en opleidingen gedaan waaronder de live-CV training van Aaltje Vincent, LDC business testtraining en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Cécile maakt je bewust van jouw unieke kwaliteiten en interesses, wat helpt om goed te verwoorden wat je kunt en wat je wilt in je werk. Omdat je meer zelfvertrouwen uitstraalt zal dit een positief effect hebben op het vinden van werk dat bij je past.

Werk en een gezin combineren. Ga er maar aan staan. Voor je het weet ren je achter jezelf aan en raak je uitgeblust. Het heeft alles te maken met energiemanagement; waar krijg jij energie van? Samen gaan we kijken naar wat voor jou heel belangrijk is en waar jij aandacht aan wilt geven.

Cecile is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze werkt in de regio Nijmegen, Gelderland-Zuid en Brabant-Oost) en is bereikbaar via: c.degraaf@careerandlive.nl