Boudewijn Tinholt
20 feb

Boudewijn Tinholt

Boudewijn Tinholt is in de eerste plaats echtgenoot, vader en zelfstandig facilitator en coach. In verschillende rollen het bedrijfsleven is Boudewijn achter zijn persoonlijke missie ‘Leef altijd vanuit jouw eigen essentie!’ gekomen. Door dit ook zelf toe te passen is hij vervolgens de wereld van persoonlijk en authentiek leiderschap ingerold.

Boudewijns overtuiging is dat de natuurlijke kracht van mensen en organisaties het grootst is als ze hun eigen waarden en drijfveren kennen en daar trouw aan blijven. Daarnaast gelooft hij dat ieder mens de verantwoordelijkheid heeft om echt zichzelf te zijn in alle facetten van het leven.

Het is wat hem betreft namelijk de bedoeling om jezelf te zijn en te leven naar jouw eigen potentie. In plaats van leven als iemand anders of naar wat je denkt dat anderen van je verwachten.

Dit is volgens Boudewijn een logische en onvermijdelijke verantwoordelijkheid.

Tegelijkertijd is hij zich ervan bewust dat jezelf zijn in de praktijk niet altijd even gemakkelijk en vanzelfsprekend is. Dit geldt vaak in het bijzonder in de dagelijkse waan van regelen, presteren en zorgen voor anderen waar we ons geregeld in bevinden. Als vader, echtgenoot, zoon, broer, coach, zelfstandig ondernemer, vriend, hockeycoach, collega, muzikant, ouderraad lid en alles wat hij nog meer is en doet weet ook Boudewijn dat jezelf zijn en blijven dagelijks om aandacht vraagt. Dit betekent goed luisteren naar jezelf, delen wat je ervaart en voelt en wezenlijke keuzes maken die daadwerkelijk passen bij wie je bent, wat je voelt en wat je belangrijk vindt.

Wat Boudewijn betreft verdient iedereen het om zichzelf gelukkig, waardevol en tevreden te voelen. In de begeleiding die Boudewijn biedt is hij in staat om door te vragen tot de kern zonder dat mensen daar een ongemakkelijk gevoel bij krijgen. Hij heeft daarbij geen oordeel over mensen, situaties of omstandigheden. Hierdoor creëert hij een veilige omgeving waarin mensen zich uitgenodigd voelen om te zeggen wat ze echt vinden en voelen. Deze aanpak levert essentiële inzichten en informatie op. Boudewijn is in staat om deze informatie en inzichten voor mensen te ordenen en belangrijke koppelingen te leggen in gedrag, wensen en drijfveren. Hierdoor helpt hij mensen nieuwe authentieke oplossingsrichtingen te laten ontdekken die eerder niet voor de hand liggend waren.

Boudewijn werkt in regio Limburg, b.tinholt@careerandlive.nl