Anneloes van Hamburg
20 feb

Anneloes van Hamburg

Anneloes (1970) woont met haar man en hun zoon van 11 jaar in Zaltbommel.  Op een prachtige plek aan de rand van de stad geniet zij van het rustige buitenleven.  Het huis waar zij, met man, kind en hond,  sinds 2018  woont hebben zij en haar man   eigenhandig in een jaar tijd compleet opnieuw opgebouwd. Een soort sabbatical zou je het kunnen noemen.

Anneloes werkt al heel wat jaren (sinds 1996) als zelfstandig coach & counselor. Haar persoonlijke ontwikkeling en haar werk zijn een samenspel waarbij haar hart haar kompas is. Anneloes is een coach die zich, naast tal van opleidingen en trainingen vooral laat voeden door het leven zelf.  Dat draagt ze ook uit in haar werk. Ze was zich al jong bewust van ieders bijdrage in het grotere geheel en heeft inmiddels honderden mensen mogen begeleiden vanuit allerlei (ziekte) situaties en achtergronden.

Anneloes is een kei in het begeleiden van (diepgaande) transformatie processen en heeft een schat aan ervaring als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, stress, burn out en groeien vanuit psychische, emotionele en/of spirituele problematiek.

Anneloes heeft jarenlang een eigen re-integratie bureau gerund en is heeft daarin een flinke stap terug gedaan toen zij moeder werd. Dat bood, naast de opvoeding,  ruimte om zich meer te verdiepen in bewustzijns ontwikkeling en het geven van behandelingen en workshops op het gebied van bewust zijn en zelfrealisatie. Tevens heeft zij in deze periode eindelijk dat boek geschreven wat ze zo graag wilde. In 2017 zag ‘Ik Ben’, ontwikkelen van meer bewustzijn en zijn wie je werkelijk bent, het levenslicht.

Nu haar zoon zich richting middelbare school beweegt en zijn vleugels steeds een stukje meer uitslaat biedt dat haar de mogelijkheid om mooie nieuwe samenwerkingen op het gebied van re-integratie en loopbaangeleiding aan te gaan.  Oude liefde roest namelijk echt niet!

Anneloes is te bereiken via a.vanhamburg@careerandlive.nl