Hoe werkt de gratis werk privé balans test?

Hoe is het met uw werk-privé balans gesteld? Doe de gratis, enige gevalideerde werk-privé balans test in Nederland, namelijk de SWING.

Wat is Swing?

De Swing (Survey Werk-thuis Interferentie-NijmeGen) is de enige gevalideerd vragenlijst in de Nederlandse taal en Nederlandse gebruikers om de werk-privé balans te meten. SWING is ontwikkeld door Prof. Sabine Geurts e.a., Behavioural Science Institute, Radboud Universiteit Nijmegen. De Swing meet de invloed die uw werk kan hebben op uw thuissituatie, in positieve en in negatieve zin: de werk thuis interferentie. Tevens meet de Swing de invloed die uw thuissituatie kan hebben op uw werk, in positieve en in negatieve zin: de thuis werk interferentie.

U ontvangt binnen 48 uur de uitslag van uw werk-privé balans test gebaseerd op de SWING, plus een aantal tips om uw werk-privé te verbeteren c.q. optimaliseren. Tenzij u de test invult i.v.m. een workshop, dan krijgt u de test terug tijdens de workshop. Career & Live wil en zal het vertrouwen van zijn bezoekers niet beschamen. Voor het verzenden van de uitslag hebben we een email adres nodig. Dit adres dient uzelf op te geven en zal niet voor andere dan de daarvoor bestemde doeleinden gebruikt worden. Uw privacy is bij Career & Live dus gewaarborgd.

Meer informatie over de werk privé balans test?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.