Personal Coaching

Wanneer coaching?

Een goede balans tussen werk en privé is essentieel voor de gezondheid & vitaliteit en uiteindelijk Geluk! U jongleert met tijd, verschillende rollen en activiteiten. U heeft een drukke, verantwoordelijke baan. De balans werk privé is door tal van factoren op dit moment niet optimaal, door bijvoorbeeld ziekte in de familie, huwelijksproblemen, gezin, sport, mantelzorg of een zeer druk sociaal leven. Zo’n ‘druk-druk-druk’ bestaan maakt je kwetsbaar. Geen tijd, weinig energie, kortom geen balans tussen de BV Werk, BV Privé en BV Ik. Career & Live helpt met het vinden van een betere balans in werk privé en/of privé werk leven. 24/7 on line, altijd bereikbaar. Iedereen heeft altijd een keuze hoe hij zijn leven inricht, in elke periode of je nu 20, 30, 40, 50 of 60 bent. Niet moeten maar bewust kunnen en durven kiezen, dat geeft een heleboel energie. Of het nu gaat om een combinatie van werk en mantelzorg, werk en een druk gezin of werk en sport. Wij ondersteunen bij het maken van die keuzes. Lees ons blog over werk privé keuzes eens. Ook is er speciale stress en burnout coaching. Het accent van de coaching bepaalt u zelf, in samenspraak met uw coach, onze aanpak biedt tal van mogelijkheden, maar altijd wetenschappelijk onderbouwd, zoals bijvoorbeeld de ACT, acceptance and commitment therapy. 

Programma Career & Live Coaching en de kosten

De coaching bestaat uit drie tot tien gesprekken van 1,5 uur, verdeeld over een periode van 3 maanden met als basis de persoonlijke en professioneel aanpak van onze coaches, aangevuld met  professionele assessments en persoonlijkheidstesten van o.a. LDC. Deze geven op een effectieve manier inzicht in zaken als: wat doet u goed, wat zijn valkuilen, wat zijn uw talenten en wat zijn energiegevers- en vreters. Er is een speciaal Stress rapport, dat snel inzicht geeft in stressoren. De uitkomsten van de test gebruiken we tijdens de coachingsgesprekken. Naast persoonlijke coaching, bieden we de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, Blended coaching, wordt dit ook wel genoemd. Het beste uit twee werelden: naast persoonlijke coaching, is er online of e-coaching. Deze e-coaching programma’s zijn ontwikkeld door Therapieland, een specialist op het gebied van e-health en e-coaching. Voor meer informatie over de e-coaching en de diverse mogelijkheden, klik hier.
Op het einde wordt er een Persoonlijk Actieplan opgesteld, om zo te zorgen dat de bereikte veranderingen ook echt verankerd worden voor de driehoek; werk, privé en uzelf.

De prijs varieert van € 1.350,00 tot € 2.750,00 excl. BTW inclusief intake, persoonlijk gesprek, tussen -, en eindrapportages en werkmap.

Wat levert het op?

U leert goed omgaan met de rollen die u vervult door praktische tips en tal van oefeningen. Maar vooral inzicht in eigen Mission Statement, Levensmissie, talenten die u zowel zakelijk als privé inzet. Wat is echt belangrijk, hoe ligt de focus, hoe tevreden bent u en wat zijn de geleverde prestaties op de gebieden; werk, privé en ik! U krijgt o.a. een beter zicht op wat energie geeft en wat energie kost. Waardoor de balans tussen werk en privé verbetert. U krijgt inzicht in hoe u de werk- en/of thuissituatie kunt optimaliseren. Het resultaat?

Gerichte teamcoaching

We hebben ook ruime ervaring met resultaatgerichte teamcoaching, specifiek teams waarbij het onderwerp werkdruk, werkstress of gebrek aan bevlogenheid een onderliggend thema is. Onze aanpak is uiteraard gebaseerd op bewezen succesvolle methodieken met als extra touch de ACT aanpak, acceptance and commitment therapy.

Optimaal persoonlijke loopbaanontwikkeling, werk en privé combineren. 24/7 werken of 24/7 genieten? Werk privé keuzes, Work Life Choices. Dat coaching werkt is evident en is aangetoond door tal van onderzoeken, waarin blijkt dat coaching vooral effect heeft op vaardigheden en prestaties, attitudes, welzijn, veerkracht en op het bereiken van doelen.

ANDERE MOGELIJKHEDEN OM
TE VOORKOMEN DAT DE EMMER OVERLOOPT

Aanmelding of meer informatie

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.?