e-Coaching

1 + 1 = 3

Naast persoonlijke coaching, bestaat de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, Blended coaching, wordt dit ook wel genoemd. Het beste uit twee werelden: naast persoonlijke coaching, is er online of e-coaching. Dit bieden we aan i.s.m. Therapieland, een specialist op het gebied van e-health en e-coaching. Therapieland is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse zorginstellingen en zorgprofessionals en heeft als doel zo goed mogelijke ondersteuning en behandelmogelijkheden te bieden.  Therapieland biedt zelfhulpprogramma’s waarmee deelnemers in hun eigen tijd, eigen tempo en op een zelfgekozen plaats problemen en klachten kunnen overwinnen.

Extra ondersteuning in een bizarre tijd

De wereld is in rap tempo veranderd. We willen graag vooral nu mensen en organisaties ondersteunen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot gratis ecoaching, aangevuld met blended coaching (een coach via beeldbellen aan wie je je persoonlijke vragen kunt stellen).

Ecoachings mogelijkheden gratis i.v.m. corona

Thuiswerken
In dit programma krijg je informatie en tips die je kunnen helpen om efficiënt en effectief thuis te werken. Je krijgt informatie over hoe je jouw dag het beste in kunt delen, hoe je productief kunt zijn en hoe je kunt communiceren met je collega’s. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het thuiswerken terwijl de kinderen om je heen zijn. Veel succes met het volgen van dit programma. Career & Live heeft mee geholpen dit programma te ontwikkelen. Klik hier voor meer info.

Omgaan met coronastress
Veel mensen ervaren door de dreiging van het #coronavirusgevoelens van #stress, angst en onveiligheid. Worstel jij ook met zorgen over je gezondheid, die van een naaste of misschien wel over de toekomst? De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren. Op veel dingen die er nu om je heen gebeuren, heb je geen invloed. Wij bieden i.s.m. Gezondeboel een gratis ecoachignsprogramma aan. In dit programma ga je kijken naar waar je wel invloed op hebt. Het programma bevat concrete tools die helpen beter om te gaan met de lastige gedachten en gevoelens waarmee je kunt worstelen. De tools kunnen helpen om tot rust te komen en aandacht te hebben voor dingen die belangrijk voor je zijn. Klik hier voor meer info.

Wat levert het op?

De combinatie van e-coaching (gericht op een speciaal probleem of onderwerp, zoals stress, burnout, mindfulness, kwijtraken van slechte gewoontes etc. ) gekoppeld aan de persoonlijke coaching, heeft vele voordelen:

  • makkelijker te realiseren
  • sneller
  • goedkoper
  • plaats- en tijd onafhankelijk

De exacte inhoud van de coaching en welk deel e-coaching en welk deel persoonlijke coaching is, wordt in nauw overleg met u bepaald. Eén ding is zeker, we streven er na om het vooraf bepaalde doel van de coaching zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken met vooral een lange termijn effect!

e-Coaching

Minder Stress
Minder Stress

Dit programma is bedoeld voor iedereen die last heeft van stressklachten, en daar aan wil werken.


Lees meer
Mindfulness
Mindfulness

Een online programma over Mindfulness, met uitleg hoe het werkt en oefeningen om dagelijks aan de slag te gaan.


Lees meer
Burnout
Burnout

Overspanning & Burn-out is voor mensen die last hebben van spanningsklachten (stress, overspanning, burn-out) én voor hun omgeving, zoals partners, werkgevers en artsen.


Lees meer
Bye bye bad habits
Bye bye bad habits

Het doel van deze de online behandeling is het verminderen van ongewenste gewoontes. Je leert waar je gewoontes vandaan komen en hoe je ze kan veranderen.


Lees meer
Dagstructuur
Dagstructuur

Een module om in te zetten bij depressieve klachten om meer structuur in de dagen aan te brengen.


Lees meer
Balans
Balans

Dit programma is bedoeld voor mensen die bewust of onbewust op zoek zijn naar balans in hun leven.


Lees meer
Eenzaamheid
Eenzaamheid

Heb jij gering gevoel van eigenwaarde, ben je verlegen of heb je het gevoel dat je niet bedreven bent in het sociale contact?


Lees meer

Meer weten over e-coaching?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.