Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans coaching

Coaching is een vakgebied

Coaching op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans is onze specialisatie in het vakgebied coaching. Dat professionele coaching werkt is evident en is aangetoond door tal van onderzoeken, waarin blijkt dat coaching vooral effect heeft op vaardigheden en prestaties, attitudes, welzijn, veerkracht en op het bereiken van doelen. Kwaliteit is essentieel, klik hier om naar onze keurmerken te gaan en de tevredenheids onderzoeken, waaruit blijkt dat we afgelopen jaar o.a. een tevredenheidsscore behaalden van 8,2.

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de coachee.

Kenmerkend van een coachingstraject is dat de coach door de coachee wordt uitgezocht. In het coachingstraject is de coach de leverancier en de klant wordt ‘gecoacht’. De klant bepaalt het doel: de coach stelt vragen en geeft adviezen. De klant blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Uitbreiding van personal coaching met e-coaching: het beste uit twee werelden
Minder stress - ``stress less``

Stressles! Dit programma is bedoeld voor iedereen die last heeft van stressklachten, en daar aan wil werken.

Burnout en chronische stress

Met dit e-coachings programma regisseert u uw eigen behandeling en krijgt u de controle weer terug op uw eigen leven.

Mindfulness

Dit programma is ontwikkeld op basis van o.a. de boeken van Williams, Teasdale, Segal en Kabat-Zinn en bespreekt wat Mindfulness is en hoe het in zijn werk gaat. Daarnaast wordt u om dagelijks meditatieoefeningen te doen en te registreren wat uw ervaringen zijn.

Bye bye bad habits

Welkom bij het programma Bad habits! Dit programma is bedoeld voor iedereen die van een bepaalde gewoonte af wil komen.

Waar vind ik een coach die bij mij past?

Klik hier om rechtstreeks naar een overzicht van onze  professionele coaches te gaan en zelf te bepalen welke coach het beste bij u past. U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek,

Meer informatie over de (e-)coaching?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.